Skip to content

Skribenter

Elin Åström Rudberg, Future Research Manager på NINE. Elin har lång erfarenhet från olika typer av trend- och omvärldsanalysprojekt framförallt inom mat/dryck, ny teknik, miljö, värderingar och livsstilar. Hon arbetade tidigare som framtidsstrateg på Kairos Future och har en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm samt en kandidatexamen i internationella relationer från Stockholms Universitet. Mejla Elin eller nå henne på: 0708-32 07 36.

Elisabet Sjölund, Business Analyst och Trendanalytiker på NINE med inriktning på innovation, strategi och förpackningsutveckling. Elisabet arbetade tidigare på en av McKinsey & Companys globala researchavdelningar och hon har en civilingenjörsexamen från Chalmers tekniska högskola och har även studerat teknisk kommunikation.

Åsa Jonsson är Designingenjör på NINE och arbetar med produktdesign, formbestämning och produktutveckling av förpackningar, men är även en flitig trendspanare framförallt inom nya produkter och innovationer. Hon har tidigare bland annat arbetat på No Picnic och Vedum Kök och Bad och har en Master i industridesign från University of New South Wales i Sydney samt en Master i teknisk produkt och produktionsframtagning från Högskolan i Halmstad.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: